Iskolabuszból álomotthon

Egy munkanélküli férfi korábbi életét hátrahagyva egy iskolabuszba fektette összes vagyonát. A kaliforniai Peter Schmidt 4 500 amerikai dollárért vásárolta meg az iskolabuszt márciusban, majd további 9 000 dollár értékben 3 hónapon keresztül alakítgatta a busz belsejében új otthonát.

Állítása szerint nem akarta megvárni, hogy nincstelenné váljon, ezért korábbi életvitelének felrúgása mellett döntött. Az új mobilotthonnal meg sem állt Floridáig, ahol jövő év márciusáig fog tartózkodni, majd a legkedvezőbb útvonalon Las Vegasba megy, utána pedig Seattle-ben köt ki egy időre. Schmidt elmondása szerint mindig is hasonló életet képzelt magának. Körbeutazni a világot, ideiglenes munkákat vállalni, és azon töprengeni mi legyen a következő állomás.

Görgess végig, ha kíváncsi vagy, hogyan lett az öreg átlagos otthonból, egy napenergia elemekkel felszerelt, minden szegletében kényelmes és praktikus mobilotthon!

Iskolabuszból állomotthon

A mobil otthon kezdetleges állapota

Iskolabuszból állomotthon

Iskolabuszból állomotthon

Iskolabuszból állomotthon

Iskolabuszból állomotthon

A történetet olvasva kedvet kaptál saját álmaid megvalósításához? Érd el a kitűzött céljaidat és tegyél szert értékes tudásra a mi segítségünkkel! Ha kíváncsi vagy témaköreinkre, és arra hogyan tanulhatsz velünk, töltsd le bármely ingyenes próbaleckénket ide kattintva!

 

Forrás: BoredPanda.com