Középpontban a nyelvi tanfolyamok

A több mint 70 tananyagsorozatunk közül jelentős részt tesznek ki a nyelvi tanfolyamok. A nyelvtudás az egyik legfontosabb értékké vált, így ennek szellemében az ELO Könyvkiadó Kft. is elengedhetetlennek tartja a nyelvek oktatását. Az érdeklődők 8 nyelv közül választhatnak, és különböző szinteken tanulhatnak.  

A nyelvtudás az élet bármelyik területén fontos, legyen szó akár munkahelyről vagy tanulásról. Az álláshirdetések többsége külön kiemeli, hogy milyen nyelv vagy nyelvek ismerete szükséges a pozíció betöltéséhez. Nyelvet tanulni több módon is lehet: nyelviskolában, magántanárral, tanfolyamokon, de akár távoktatási formában is. Utóbbi előnye, hogy nincs helyhez és időhöz kötve, így kényelmesen, kötetlenül és saját időbeosztás szerint lehet elsajátítani a kívánt tudás.

Ezt a módszert használja az ELO Könyvkiadó Kft. is. Nyolc nyelv közül választhatnak a tanulni vágyók, a legtöbb nyelv esetében pedig a szintet is kiválaszthatják. Az angol tanfolyamnál kezdő, középhaladó és haladó szinten is lehet tanulni, ráadásul azokra is gondoltunk, akik kifejezetten az üzleti életben szeretnék hasznosítani a megszerzett tudást. Német nyelven is a már felsorolt három szint elérhető. Az angol kezdő és üzleti, illetve a német kezdő és középhaladó tanfolyamaink mellé interaktív nyelvtanuló alkalmazás is választható, az ELO online, ami a gyakorlatban segíti a nyelvtanulást szórakoztató és látványos feladataival, illetve illusztrációival. A két fő nyelven kívül kezdő és középhaladó szinten kínálunk tanfolyamot spanyol, olasz és francia nyelvekből. A legnépszerűbb nyelvek mellett különlegesebbeket is lehet nálunk tanulni, mint a hollandot, az oroszt és a japánt, mindegyiket kezdő szinten.

A tanfolyamokat nem kötelező önállóan elvégezni, hiszen igényelhető melléjük képzésszolgáltatás is, amely során képzett szaktanárok segítik a tanulót a tanulásban, így hatékonyabban sajátíthatja el a nyelvet.

Tanfolyamainkat ki is lehet próbálni ingyenes próbaleckéink segítségével. Nem kell rögtön meghozni a döntést, először lapozz bele a kiválasztott tanfolyam próbaleckéjébe, így tudni fogod, hogy mire számíts. Ráadásul, a próbalecke letöltők között most 3 db Huawei tabletet sorsolunk ki! Részletekért kattints IDE!