Ezek a leggyakoribb újévi fogadalmak….

Az új év mindig egy újrakezdés, mindenki tűz ki célokat, az ELO pedig szeretne Neked is segíteni, hogy elérhesd a célod, így megmutatjuk a leggyakoribb fogadalmakat, melyeket a Yahoo amerikai honlap felmérése derített ki.

11, Új munkahely

Sokan az év végén, a karácsonyra hangolódáskor vagy éppen annak hiánya miatt érzik meg, hogy a jelenlegi munkahelyük nem megfelelő, legyen ez a stressz vagy éppen a fizetés miatt. Ha te is új munkahelyet szeretnél, ajánljuk, hogy nézz szét gazdasági tanfolyamaink között, és indulj extra tudással a munkaerőpiacon. 

10, Szerelem 

A tökéletes partner megtalálása talán inkább kívánság, mint fogadalom, ám mégis ez került a 10. helyre. Amennyiben ilyen jellegű fogadalommal kezdted az új évet, légy egy kicsit nyitottabb, lehet, hogy éppen a buszon, vagy a boltban talál rád a szerelem.

9, Több jó cselekedet

Bizony a mai világban ez is fogadalom. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég ha segítesz egy idősnek hazavinni a csomagjait, átadod a helyet a buszon, vagy éppen megköszönöd azoknak a munkáját, akik egy étteremben vagy boltban kiszolgálnak.

8, Valami újat tanulni

Nem kell egyértelműen a munkához kapcsolódó dologra gondolni, elég az is ha egy új hobbit vagy nyelvet tanulsz, a lényeg, hogy új ismeretre tehess szert. 

7, Több edzés

Az emberek egy jelentős része megfogadja, hogy idén elkezd valamilyen sportot. Lehet az jóga vagy bármilyen más mozgásforma. Javasoljuk, hogy mindenképpen olyan edzésformát keress, amelyet élvezel, és könnyen beiktatható a napjaidba. 

6, Több idő a szeretteinkkel

A 21. század sajátja a rohanás, nincs időnk egymásra és azokra, akik igazán fontosak. A legtöbb, amit tehetünk, hogy igyekszünk időt szakítani erre is. 

5, Kipróbálni izgalmas dolgokat

Ez elsőre nagyon tág fogalomnak tűnhet, de ez a varázsa. Izgalmas kaland lehet nekivágni egy túraútvonalnak, ejtőernyőzni vagy éppen vezetni egy sportkocsit, de vannak ennél egyszerűbben kivitelezhető dolgok is, mint egy új recept vagy éppen egy új hobbi, a lényeg, hogy Neked izgalmas legyen. 

4, Leszokni a dohányzásról

Ezen a ponton talán senki nem lepődik meg. Sok kitartást kívánunk neked, ha ezt fogadtad meg, hiszen ez csak rajtad múlik, de meg tudod csinálni.

3, Jobban gazdálkodni a pénzzel

 A dobogó alján szintén egy nem meglepő fogadalom végzett, így írunk egy pár ötletet.

  • Az összes 200 forintos vagy minden aprópénz elrakása esténként – de tényleg az összes!
  • Káromkodásonként 100 forint – csak a csúnyán beszélőknek.
  • Havi fix összegű megtakarítási számla – a nagyban gondolkodóknak
  • Vezesd a kiadásaidat papíron vagy applikációban – lásd, hogy milyen apróságokon csúszik el a pénz.

2, Élet és önfejlesztés

Egyre több ember jön rá, hogy ha megismeri önmagát, akkor könnyebben kezel bizonyos szituációkat, így könnyebbé válik az élete is. Te is szeretnéd megismerni Önmagad? Nézd meg Személyiségfejlesztés tananyagsorozatunkat.

1, Egészséges életmód és fogyás

A karácsonykor felszalad kilók után nem is csoda, hogy az aranyérmes pont a fittebb élet lett. Természetesen ebben is igyekszünk segíteni, és összeállítottuk Wellness-fitness tananyagsorozatunkat.

Bármilyen fogadalmat is tettél, reméljük sikerül betartanod és sikerekben gazdag lesz az új éved.